Jokilaakson keskeiset korttelit 5058 ja 5061 alkavat rakentumaan ensi vuonna!

Sipoon Nikkilän Kotiin (kortteli 5058) ja Sipoon Nikkilän Tähteen (kortteli 5061) rakennetaan nuorisoasuntoja. Talojen korkeus vaihtelee nelikerroksisista kerrostaloista kaksikerroksisiin luhtitaloihin. Kortteleihin rakennetaan myös liiketiloja, joista pääosa sijoittuu Aarretorin varrelle. Yksi liiketila tulee sijaitsemaan keskeisesti liikenneympyrän reunalla. Molempien kortteleiden keskelle Aarteenetsijänpolun varteen rakennetaan korttelitalo, jossa on aktiiviset yhteistilat. Korttelitalojen ulkoseinien maalaukset ovat osa korttelitaidetta.

Alla olevat kortteleiden havainnekuvat ovat Arkkitehtitoimisto Hedman & Matomäki Oy:n käsialaa.

nikkilan-koti-1

Sipoon Nikkilän Kodin korttelitalo ja Aarrepolku

nikkilan-koti-2

Sipoon Nikkilän Koti nähtynä Aarretorin ja Jokipuistontien suunnalta

 

 

nikkilan-koti-3

Sipoon Nikkilän Kodin korttelitalo ja piha

nikkilan-tahti-4

Sipoon Nikkilän Tähden korttelitalo ja piha